Desinfiointi ja puhdistus

Käsidesi 400ml

Riittoisa iso pullo! Huom! Tuotteen saatavuusongelmien vuoksi myymme isoa käsidesiä vain 2 (kaksi) pulloa kerralla per asiakas! Sopii käsien desinfioinnin lisäksi kaikille kodin pinnoille, ovenkahvoista pöytätasoihin! Kätevä laajalle levittävä spray-suutin! Myös puhelimien, tablettien ja kaikkien näyttöpintojen turvalliseen puhdistukseen. Ei tahmaa! Paketti sisältää: 1 kpl 400ml desinfiointisprayta Valmistusmaa: Suomi Desinfektiohuuhteella voi korvata varsinaisen käsien pesun aina silloin, kun kädet eivät ole näkyvästi likaiset Vältä aineen joutumista silmiin, rikkoutuneelle iholle ja limakalvoille.

39.90 €

Käsidesi paketti 2kpl

Sopii käsien desinfioinnin lisäksi kaikille kodin pinnoille, ovenkahvoista pöytätasoihin! Kätevä laajalle levittävä spray-suutin! Myös puhelimien, tablettien ja kaikkien näyttöpintojen turvalliseen puhdistukseen. Ei tahmaa! Paketti sisältää: 2kpl desinfiointisprayta Valmistusmaa: Suomi Desinfektiohuuhteella voi korvata varsinaisen käsien pesun aina silloin, kun kädet eivät ole näkyvästi likaiset Vältä aineen joutumista silmiin, rikkoutuneelle iholle ja limakalvoille.

19.90 €

    Tiesithän käsien puhtaana pitämisen lisäksi sen, että puhelimesi näytössä on 18 kertaa enemmän bakteereja kuin yleisen wc:n vetonapissa? Puhelimen näytön puhtaudesta kannattaa pitää huolta!


    Aiheesta lisää:

    Iltasanomat: https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000001680220.html